23 Kasım 2014 Pazar

Fashionist 2014 Modacı Gülafer ATAŞ-Yılmaz Parlar

GELİNLİKDE  EFSANE OLDU
İstanbul Kongre Merkezinde Fashionist 2014 Modacı Gülafer ATAŞ’ın  Anadolu Efsanesi adını verdiği gelinlik gördüğü yoğun ilgiden dolayı adeta efsane oldu.
Modacı Gülafer ATAŞ, Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde 21-23 kasım 2014 tarihleri arasında süren Fashionist Gelinlik ve Abiye Fuarında  hazırladığı koleksiyonu ve Anadolu Efsanesi adını verdiği gelinliği ile ilgi odağı oldu.

Özge Ulusoy’un mankenliğini yaptığı bu özel gelinlik hakkında  Ünlü  Modacı Gülafer ATAŞ’a sorduğumuzda  ‘’Biz bu gelinlikte Anadolu kadının göznurunu beyaz masumiyete işledik. Geçmişimizin değerlerine sahip çıkıp, aynı zamanda kültürümüzü temsil eden motifleri bir gelinlikte toplayarak dünyada örneği olmayan  özel ve bizce çok  anlamlı bir gelinlik yarattık...Özge ulusoy da zerafeti ile emeğimizi çok güzel sergiledi ‘’ açıklamasında bulundu.
Geçmişin izlerini modern çizgilerde buluşturmayı seven aynı zamanda da farklı tarzıyla  dikkat çeken ünlü modacı, Burcu Güneş, Funda Arar, Yıldız Tilbe, Özge Ulusoy gibi ünlülerin yanı sıra Semra Özal gibi isimlerinde modacısı olduğunu öğreniyoruz.
1997 yılından beri Nişantaşı’nda hizmet veren Gülafer Ataş’ın stilistliğini Saniye İpekboyayan halkla ilişkilerini  Ebru Apaydın yürütüyor.
Hedefleri yeni yıl kreasyonları sorumuza “Gelinlik ve abiyenin yanı sıra günlük şık kıyafetler tasarlamaktayız.  Sıradışı bir koleksiyon ile çok iddialı bir çıkış yapmayı hedefllemekteyiz” cevabı alıyoruz. 

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder